Så er de første fly-læs med lejrudstyr kommet frem, og vi har fået de første satellitbilleder (radarbilleder) af lejrområdet. Lejrens position er (84.4N, 36.63W) indtil isen begybder at bevæge sig!

Radarbillede fra ESA’s ENVISAT satellit taget i eftermiddag (13/4) kl. 17:01. De store grå områder i billedet er den gamle is (flere år gammel) medens de mørke revner er ny is der danens hvor de gamle flager bevæger sig væk fra hinanden. Den gule plet er lejrens position, de røde pletter angiver de planlagte oceanografiske stationer. Den lysegrønne linie er 1000m havdybde og den orange linie er 1500m. Da området er stort set uudforsket er disse dog kun omtrentlige.

Oversigtabillede der viser området nord for Grønland.

Følg selv med på satellitbilleder fra området på:
http://ocean.dmi.dk/arctic/morrisjessup.php